Syntynyt pentua yhdistelmästä: Claremorris Beaver * Bonny Spirit Of Cattau

Beaverin ja Bonnyn lapset vasemmalta oikealle:

Poika2, tyttö1, Poika1, Tyttö2

Lisää kuvia pennuista löytyy TÄÄLTÄ

Ennen pentua harkitessasi tutustu seuraaviin linkkeihin:

Koiran hankiminen

Parsonrusseleiden jalostuksen tavoiteohjelma

Koiranhankintaopas

 

Emä: FI KVA-M FI KVA-L BONNY SPIRIT OF CATTAU

synt. 6.2.2012

Isä: Russhill Morgan

Emä: Lisa Vom Hasslachtal

Silmä-ja polvitarkastettu

Pll, loa, sca terve

Bonnyn harrastuksiin kuuluu metsästys ja sillä onkin saalistilastoillaan jo toistasataa pienpetoa. Bonny valittiin myös vuoden luolaparsoniksi vuonna 2014. Bonny on syttynyt riistalle varhain ja omasta mielestäni se on nartuksi suhteellisen kova. Kuitenkin se työskentelee äärettömän viisaasti ja siksi jahtipäiviä kertyy kauden aikana paljon!

Bonnyn löydät koiranetistä täältä

 

 

Isä: CLAREMORRIS BEAVER

 

Synt.12.8.2013

Isä: Bicester Terror

Emä: Claremorris Worry

Silmä- ja polvitarastettu

Pll Loa ja Sca terve

Beaver asustaa Itävallassa ja hänen omistajansa on ammatiimetsästäjä ja riistanvartija. Breaverin pääriistana on Kettu sekä mäyrä. Beaver on myös suorittanut paikalliset metsästyskokeet hyvillä pisteillä. 

Beaverin sukutaulu:

Linkki Beaverin omalle sivulle Täällä

 

Pinkki astutettu!!!

 
Odotamme pentuja syntyvän heinäkuun puolessa välissä yhdistelmästä:

FI KVA-L & FI KVA-M FOXNIPPER GIMMICK

Meynell-Sundance Spy * Foxnipper Bazooka
Pll, Loa, Sca Clear, CERF clear (2017)
Baer-tested normal
 

Mallwax Status Q

SK Working champion
3 x CACIT, 3 x CACT
fulfilled conditions for title C.I.T.
Earthdog test (full contact with fox) I. price
Roe deer blood tracking test I.price
MSBL & MSBLT 2016 - 1st place
MSBL 2015 - 3st place

SK Beauty champion
2 x CACIB, BOS

PL 0/0, LOA/SCA/PLL - N/N (clear), CERF-clear (2017)
 
 

PUPPIES

Meillä koirankasvatus on hyvin pienimuotoista. Pentuja syntyy hyvä jos kerran vuodessa. Pennut syntyvät  normaalin elämän keskelle ja elävät täällä niin kuin omatkin koirat: pihalla ulkoillen ja sisällä sohvalla löhöillen. Mitään erillisiä kenneltiloja meillä ei ole. Kasvatustyön tavoitteena on kasvattaa terveitä, hyväluonteisia, monenlaisiin harrastuksiin soveltuvia koiria, rodunomaista työtä tietenkään unohtamatta. Parson on ennen kaikkea metsästyskoira, jonka pitää kestää niin henkisesti kuin fyysisestikkin kovaa työtä, siksi luonne ja työhön soveltuva rakenne ovat ehdottoman tärkeitä.

 

Parsonin rotumääritelmässäkin sanotaan parsonin olevan sinnikäs työterrieri ja siihen täytyy suhtautua sen mukaan. Se tarvitsee ehdottomasti jämäkän ja johdonmukaisen koulutuksen, jotta se kasvaa yhteiskuntakelpoiseksi koiraksi. Oikeanlaisessa ympäristössä parson on helppo, huomaamaton sylin lämmittäjä, joka rakastaa kaikkia suurella sydämellä. Se ei kyllä jätä ketään kylmäksi!

 

Meillä pennut luovutetaan 7 viikkoisina, madotettuina , sirutettuina sekä eläinlääkärin tarkistuttamina. Mukaan lähtee myös penturuokaa sekä hoito- ja kasvatusohjeet. Pentueen vanhemmat ovat silmä- ja polvitarkastettuja sekä terveeksi todettuja. Vanhemmat ovat myös DNA testattuja linssiluksaation sekä ataksian osalta.

Pentujen toivoisin löytävän aktiiviset, harrastavat kodit. Parson on luotu liikkumaan ja se onkin omiaan myös saman henkisille ihmisille. Pelkäksi sohvaperunaksi, sitä on turha hankkia, sillä siinä kärsii sekä koira että omistaja.

Etsi sivustolta:

© 2012 All rights reserved