7 pentua syntynyt 10.12.2018: 4 urosta ja 3 narttua :

Fi Kva-L Top Pop`s Ilmiömäinen Kenkku * Fi Kva-L Mayra Paleur

 
Tyson ja Lilli, aivan mahtavat koirat! Ei voi muuta sanoa kuin että luonteeltaan ovat täysiä kymppejä! Niin rauhallisia ja vahvahermoisia molemmat. Maanalla toimivat hyvin reipasotteisesti, Tyson myös jäljittää pienpetoja pinnalta. 
 
Molemmat vanhemmat ovat silmä- ja polvitarkastettuja, DNA-testattuja ja muutenkin terveitä koiria.
Pennut Syntyivät 10.12.2018 4 urosta, 3 narttua
 
Muutama pentu vapaana! Jos kiinnostaa uusi jahtikaveri niin soittele!!
 
Tässä kuvakimaraa Kauden 2017-2018 kasvattien ja tuontien saaleista:
 

Edellinen pentue J-Pentue: Team Madofi´s Cor Caroli * Mayra Paleur

 

 

 

Ennen pentua harkitessasi tutustu seuraaviin linkkeihin:

Koiran hankiminen

Parsonrusseleiden jalostuksen tavoiteohjelma

Parsonrussellinterrierit ry

 

TOP POP´s Pentuko meille?

Meillä koirankasvatus on hyvin pienimuotoista. Pentuja syntyy muutama vuodessa. Pennut syntyvät  normaalin elämän keskelle ja elävät täällä niin kuin omatkin koirat: pihalla ulkoillen ja sisällä sohvalla löhöillen. Mitään erillisiä kenneltiloja meillä ei ole. Pennut tottuvat heti pienestä pitäen muihin koiriin sekä lapsiin.

Kasvatustyön tavoitteena on kasvattaa terveitä, hyväluonteisia, monenlaisiin harrastuksiin soveltuvia koiria, rodunomaista työtä tietenkään unohtamatta. Parson on ennen kaikkea metsästyskoira, jonka pitää kestää niin henkisesti kuin fyysisestikkin kovaa työtä, siksi luonne ja työhön soveltuva rakenne ovat ehdottoman tärkeitä.

 

Parsonin rotumääritelmässäkin sanotaan parsonin olevan sinnikäs työterrieri ja siihen täytyy suhtautua sen mukaan. Se tarvitsee ehdottomasti jämäkän ja johdonmukaisen koulutuksen, jotta se kasvaa yhteiskuntakelpoiseksi koiraksi. Oikeanlaisessa ympäristössä parson on helppo, huomaamaton sylin lämmittäjä, joka rakastaa kaikkia suurella sydämellä. Se ei kyllä jätä ketään kylmäksi!

 

Meillä pennut luovutetaan 7 viikkoisina, madotettuina , sirutettuina sekä eläinlääkärin tarkistuttamina. Mukaan lähtee myös penturuokaa sekä hoito- ja kasvatusohjeet. Pentueen vanhemmat ovat silmä- ja polvitarkastettuja sekä terveeksi todettuja. Vanhemmat ovat myös DNA testattuja linssiluksaation sekä ataksian osalta.

Pentujen toivoisin löytävän aktiiviset, harrastavat kodit. Parson on luotu liikkumaan ja se onkin omiaan myös saman henkisille ihmisille. Pelkäksi sohvaperunaksi, sitä on turha hankkia, sillä siinä kärsii sekä koira että omistaja.

Etsi sivustolta:

© 2012 All rights reserved