L-pentue: Fi Kva-L, Fi kva-M Tupla-Täplän Pikku Prinssi * Fi Kva-L, Fi kva-M Bonny Spirit Of Cattau

Pentueen Vanhemmat:

Pokka on minun, Anne Lehtosen ja Tarja Kirin yhteistyö pentueesta, johon syntyi 7 vuotta sitten 2 poikaa. Ihastuimme Annen kanssa Pokan isään, Claremorris Oberoniin. Hieno uros ja aivan mahtava luonne. Keinosiemensimme ensin yhden nartun, jolle syntyi vain 1 pentu Kiho ja jätimme loput siemenet odottelemaan sopivaa narttua. 3 vuotta myöhemmin löytyi Tarja ja Stara. Stara on erittäin monitaitoinen ollen käyttö-, metsästys-, vesiriista- ja monen maan muotovalio. Velipojillakin KVA-M ja KVA-L titteleitä. Ajattelimme Staran ja Obin olevan hyvä match ja olihan se. Hienot pojat syntyivät tästä yhdistelmästä!

Bonnyn olemme tuoneen yhdessä Riikka Partasen kanssa Itävallasta. Vuosi aiemmin tuli Bonnyn täysveli ja tykästyimme siihen niin paljon, että kun kuulimme uusintayhdistelmästä niin varasimme pennun heti. Bonny on ollut hyvin samanmoinen kuin täysveljensä: varhaissyttyinen ja kestää paljon käyttöä. Bonnylle on kaivettu jo reilusti päälle kolmattasataa saalista. Bonnylla 1 pentue yhteistyössä Kenkku -kennelin kanssa ja niistä kaikki pennut toimivat aika mukavasti. neljästä pennusta 3 on käyttövaliota ja 2 metsästysvaliota ja ovat vielä alle 2 vuotiaita!Jos vaan pentue toteutuu niin odotan tältä yhdistelmältä paljon! Ja mikä itselle aivan se piste I:n päälle niin pennut tulevat olemaan vanhempiensa tavoin sileitä 

Pennut syntyivät 15.8.2019. Pentuja tuli yhteensä 6. 3 urosta ja 3 narttua
Pentuja vielä vapaana! Ota ihmeessä yhteyttä!
Pennut 10 päivän ikäisenä. Ylhäällä pojat, alhaalla tytöt:
 

K-Pentue Fi Kva-L Top Pop`s Ilmiömäinen Kenkku * Fi Kva-L Mayra Paleur

 
Tyson ja Lilli, aivan mahtavat koirat! Ei voi muuta sanoa kuin että luonteeltaan ovat täysiä kymppejä! Niin rauhallisia ja vahvahermoisia molemmat. Maanalla toimivat hyvin reipasotteisesti, Tyson myös jäljittää pienpetoja pinnalta. 
 
Molemmat vanhemmat ovat silmä- ja polvitarkastettuja, DNA-testattuja ja muutenkin terveitä koiria.
Pennut Syntyivät 10.12.2018 4 urosta, 3 narttua
 
Muutama pentu vapaana! Jos kiinnostaa uusi jahtikaveri niin soittele!!
 
Tässä kuvakimaraa Kauden 2017-2018 kasvattien ja tuontien saaleista:
 

Edellinen pentue J-Pentue: Team Madofi´s Cor Caroli * Mayra Paleur

 

 

 

Ennen pentua harkitessasi tutustu seuraaviin linkkeihin:

Koiran hankiminen

Parsonrusseleiden jalostuksen tavoiteohjelma

Parsonrussellinterrierit ry

 

TOP POP´s Pentuko meille?

Meillä koirankasvatus on hyvin pienimuotoista. Pentuja syntyy muutama vuodessa. Pennut syntyvät  normaalin elämän keskelle ja elävät täällä niin kuin omatkin koirat: pihalla ulkoillen ja sisällä sohvalla löhöillen. Mitään erillisiä kenneltiloja meillä ei ole. Pennut tottuvat heti pienestä pitäen muihin koiriin sekä lapsiin.

Kasvatustyön tavoitteena on kasvattaa terveitä, hyväluonteisia, monenlaisiin harrastuksiin soveltuvia koiria, rodunomaista työtä tietenkään unohtamatta. Parson on ennen kaikkea metsästyskoira, jonka pitää kestää niin henkisesti kuin fyysisestikkin kovaa työtä, siksi luonne ja työhön soveltuva rakenne ovat ehdottoman tärkeitä.

 

Parsonin rotumääritelmässäkin sanotaan parsonin olevan sinnikäs työterrieri ja siihen täytyy suhtautua sen mukaan. Se tarvitsee ehdottomasti jämäkän ja johdonmukaisen koulutuksen, jotta se kasvaa yhteiskuntakelpoiseksi koiraksi. Oikeanlaisessa ympäristössä parson on helppo, huomaamaton sylin lämmittäjä, joka rakastaa kaikkia suurella sydämellä. Se ei kyllä jätä ketään kylmäksi!

 

Meillä pennut luovutetaan 7 viikkoisina, madotettuina , sirutettuina sekä eläinlääkärin tarkistuttamina. Mukaan lähtee myös penturuokaa sekä hoito- ja kasvatusohjeet. Pentueen vanhemmat ovat silmä- ja polvitarkastettuja sekä terveeksi todettuja. Vanhemmat ovat myös DNA testattuja linssiluksaation sekä ataksian osalta.

Pentujen toivoisin löytävän aktiiviset, harrastavat kodit. Parson on luotu liikkumaan ja se onkin omiaan myös saman henkisille ihmisille. Pelkäksi sohvaperunaksi, sitä on turha hankkia, sillä siinä kärsii sekä koira että omistaja.

Etsi sivustolta:

© 2012 All rights reserved